The Winery Hotel med nyskapende mobil løsning

Sveriges første vinhotell baner vei for en tilpasset mobil gjesteopplevelse basert på Alcatel-Lucent Enterprise Bring Your Own Device-teknologi. Kort oppsummert: Med en spesialutviklet applikasjon får gjestene tilgang til tilpassede hotelltjenester via smarttelefonen. Med den nyskapende teknologien, som erstatter telefonene på hotellrommene, kan nye The Winery Hotel tilby gjestene sine en personlig tilpasset urban vinopplevelse. Takket være integrasjon med sosiale medier kan vinentusiaster dele likes og kommentarer.

The Winery Hotel er et nytt, ambisiøst hotellkonsept i Sverige som nå har tatt i bruk en BYOD-gjesteapplikasjon for å forbedre vin- og hotellopplevelsen ytterligere. Den nye applikasjonen er basert på en Alcatel-Lucent Enterprise BYOD-telefoniløsning for gjester og er spesielt utviklet av TeleOffice for The Winery Hotel. Via sin egen enhet får gjestene tilgang til alle vin- og hotelltjenester og kan blant annet bestille fasiliteter, se på restaurantmenyer og søke etter informasjon om viner. Gjestene får tilgang til disse tjenestene via smartenhetene sine, noe som gir en personlig tilpasset opplevelse av vin- og hotelltilbudet både før, under og etter besøket. Den nye løsningen er nå implementert, og var i full drift når The Winery Hotel åpnet dørene i januar 2016.

Hotellet, som har 184 rom, er et samarbeidsprosjekt mellom de tre svenske familiene Söder, Östlundh og Ruhne og blir Sveriges første urbane vinhotell. Takket være den nye applikasjonen kan hotellet sende tilbud og beskjeder direkte til gjestenes smarttelefoner, noe som sikrer kontakt døgnet rundt. Applikasjonen er også integrert med sosiale medier slik at oppdateringer på sosiale plattformer kan få stor spredning.

Den nye løsningen har en enkel og brukervennlig design og krever minimalt med vedlikehold for å sørge for at gjestene får kontinuerlige oppdateringer og en jevn kvalitet på tjenestene. Den eliminerer også behovet for fasttelefoner på hotellrommene. De eneste fasttelefonene på hotellet er 16 Alcatel-Lucent 8028 og 8038 Premium bordtelefoner, som gir et bredt utvalg avanserte telefonifunksjoner til administrativ bruk i virksomheten. TeleOffice, en del av Telecom Norden (TCN), har levert en løsning helt i forkant av ny teknologi, som er unik for The Winery Hotel.

 

 

«-Den nye gjesteappen var et naturlig valg for hotellet vårt – en unik løsning som gir gjestene en bedre vinopplevelse på hotellet. Vi kan bruke appen til å dele og skreddersy kampanjeinformasjon i alle ledd av kundereisen. Å fjerne telefonene på hotellrommene er et stort skritt, men vi er overbeviste om at gjestene våre vil oppleve den nye løsningen som både mer bekvem og mer personlig.»

Marcus Östlundh,
Daglig leder,
The Winery Hotel

 

«– Utviklingen av denne appen spesielt for The Winery Hotel viser hvor fleksibel Alcatel-Lucent Enterprise BYOD-gjestetelefoniløsningen er. Det både går raskt og er kostnadseffektivt å utvikle liknende apper for en hvilken som helst bransje , ikke bare til hotellbransjen. Vi tror at økt digitalisering i hotellsektoren er neste naturlige skritt for å imøtegå den stadig voksende mobilitetstrenden.»

Thomas Berger,
Director, Nordic & Baltic Region
ALE

 

«– Vår leveranse av gjesteappen til The Winery Hotel gjenspeiler utviklingen i hotellbransjen – gjestene forventer kontinuerlig tilkopling og vil i større grad bestemme selv, mens hotellene på sin side må ha en infrastruktur på plass som kan sørge for at disse tjenestene blir tilgjengelige. Alcatel-Lucent Enterprise BYOD-gjestetelefoniløsningen var et utmerket rammeverk for utviklingen av denne appen, og The Winery Hotel får nå en enkel og brukervennlig løsning for å gi gjestene sine den beste servicen.»

Stefan Eriksson,
Daglig leder,
TeleOffice

Scroll to top