TCN inngår partneravtale med Wildix.

TCN inngår partneravtale med Wildix, for neste generasjon UC&C.

Med Wildix vil vi kunne levere en komplett, web-basert løsning for telefoni, video og chat i en moderne og skalerbar plattform.

Siden 2005 har Wildix hjulpet selskaper med å komme nærmere hverandre og deres kunder gjennom en komplett plattform for intern og ekstern kommunikasjon. I tillegg til omfattende telefonifunksjonalitet er det en rekke unike deler som hjelper kundene med å ta neste skritt i samhandlingens verden, på en enkel måte.

Telefoni, chat, video og skjermdeling har lenge vært en naturlig del av en UCC-løsning, men fremfor alt som intern funksjonalitet. Imidlertid, hvis du vil ta skrittet og kommunisere med kundene dine gjennom flere kanaler og i sanntid, har dette betydd lange integrasjonsprosjekter med flere forskjellige plattformer og høye kostnader. Med Wildix er det historie. I en plattform kan du chatte, sette opp lyd- og videomøter, dele skjerm- og skjermkontroll med hvem som helst, uten å installere et enkelt program eller tilbringe tid med integrasjon, da alt er web-basert.

Løsningen er satt opp på få minutter som ren sky, virtuell i sin egen DC eller med maskinvare lokalt, og kan skalere opptil 5,000,000 BRUKERE.

Med Wildix får du i tillegg til nevnte funksjonalitet, også tilgang til din egen maskinvare, alt fra IP-telefoner til hodetelefoner, DECT og videokonferanseutstyr. Alt er selvfølgelig plug and play. Dette kan kjøpes på tradisjonelt vis, eller som en tjeneste med en månedlig kostnad for maskinvaren uten kompliserte finansavtaler eller lange bindingstider, alt slik at kunden alltid kan ha den nyeste teknologien og unngå høye kostnader på forhånd. Det er også forsikret gjennom hele leieperioden En moderne måte å handle teknologi enkelt!

Med Wildix er du selvfølgelig operatøruavhengig og kan bruke hvilken som helst SIP / MEX-løsning. Hvis du vil gjøre det enda enklere, er det Wildix Classound som er en komplett SIP-tjeneste som er satt opp på få minutter. Enkelt portere eksisterende numre gratis og få fast pris for brukere. En global løsning med tilstedeværelse i over 165 land.
Wildix jobber bare gjennom partnere og selger aldri direkte til sluttkunder. For å hjelpe oss har vi et nordisk team som hjelper til med alt fra generelle spørsmål til opplæring, demoer og teknisk implementering.

Scroll to top